Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45.00€
BIO-KULT Boosted Extra Strength 15caps
Θέλω να ενημερωθώ μόλις έρθει!
Συμπληρώστε το email σας και θα ενημερωθείτε μόλις παραλάβουμε το προϊόν
Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45.00€
Συμπληρώστε το email σας και θα ενημερωθείτε μόλις παραλάβουμε το προϊόν
To Bio-Kult Boostedείναι μια προηγμένη σύνθεση προβιοτικών,με 14 στελέχη φιλικών βακτηρίων, συνδυασμένο με Βιταμίνη Β12 για την παράλληλη υποστήριξη του πεπτικού και ανοσοποιητικού συστήματος.
Κάθε κάψουλα περιέχει 2 δις. ζωντανών μικροοργανισμών(2x109 CFU/κάψουλα), που ισοδυναμεί με 10 δις. ζωντανών μικροοργανισμών ανά γραμμάριο (1x1010 CFU/γραμμάριο). Αυτά τα ευεργετικά πολύτιμα βακτήρια που περιέχονται στο Βio-kult Boosted παρασκευάζονται με τη μέθοδο της μικροενκυψυλίωσης σε οξεάντοχο κάλυμμα κατά τη διάρκεια της αποξήρανσης σε υψηλές θερμοκρασίες ( λυοφυλίωση ).
Η μοναδική μέθοδος παραγωγής του εξασφαλίζει την προστασία των ευαίσθητων φιλικών βακτηρίων στο όξινο περιβάλλον του στομάχου και τον επιτυχή αποικισμό τους στον εντερικό σωλήνα όπου εκείπροσφέρουν σημαντική βοήθεια σε προβλήματα του γαστρεντερικού όπως:
Διατήρηση της υγείας του στομάχουκαι των εντέρων κατά την διάρκεια των ταξιδιών,
Αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας μετά από λήψη αντιβιοτικώντα οποία προκαλούν εξάντληση του οργανισμού
Χαρακτηριστικά:
Barcode: 5027314505675
Ανά 1 κάψουλα:
8 δισ. ζωντανά βακτήρια, που ισοδυναμούν με 20*1010 CFU/gr (Bacillus subtilis PXN_ 21TM, Bifidobacterium bifidum PXN_ 23TM, Bifidobacterium breve PXN_ 25TM, Bifidobacterium infantis PXN_ 27TM, Bifidobacterium longum PXN_ 30TM, Lactobacillus acidophilus PXN_ 35TM, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus PXN_ 39TM, Lactobacillus casei PXN_ 37TM, Lactobacillus plantarum PXN_ 47TM, Lactobacillus rhamnosus PXN_ 54TM, Lactobacillus helveticus PX_ 45TM, Lactobacillus salivarius PXN_ 57TM, Lactococcus lactis ssp. lactis PXN_ 63TM, Streptococcus thermophilus PXN_ 66TM)
Bιταμίνη Β12 2.5μg (100% ΣΗΠ*)
*Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη
Λοιπά συστατικά:
Κυτταρίνη (παράγοντας διόγκωσης)
Φυτική κάψουλα (υδροξυπροπυλική μεθυλοκυτταρίνη)
Γάλα και σόγια (χρησιμοποιούνται στη διαδικασία ζύμωσης). Το περιεχόμενο σε γάλα είναι σε τέτοια επίπεδα ώστε να μην επηρεάζει άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη.